Vytvořeno: 13.02.2024

Biofyzikální kontrola kvality protilátek

Jak je Abcam průkopníkem nového standardu kvality protilátek.

Překonání krize reprodukovatelnosti je jádrem toho, co dělají ve společnosti Abcam: poskytování protilátek s nejvyšší možnou specificitou, citlivostí a konzistencí, aby vědci mohli postupovat rychle a s jistotou.

Biophysical QC detekuje jakékoli nečistoty a agregáty a poskytuje jedinečný profil nebo „otisk prstu“ každého produktu, který nelze interpretovat. Tato data je možné použít k ověření následných šarží, což pokaždé zaručuje nejvyšší specificitu, citlivost a konzistenci.

​Odstranění variability mezi jednotlivými šaržemi je důležité pro dlouhodobé projekty, což umožňuje srovnatelnost výsledků v různých fázích. To také osvobozuje výzkumné pracovníky od opakované reoptimalizace jejich nastavení testů, což jim dává jistotu, že mohou sdružovat šarže z různých výrobních cyklů namísto jedné šarže, což šetří čas a peníze.

K posouzení identity sekvence, integrity sekvence, agregace, čistoty a koncentrace používají sadu testů zavedených biofarmaceutickým průmyslem jako zlatý standard pro terapeutické protilátky. Patří mezi ně kapalinová chromatografie-hmotnostní spektrometrie (LC-MS), dynamický rozptyl světla (DLS) a vysokoúčinná kapalinová chromatografie (HPLC).

Žádný jiný dodavatel reagencií neprovádí tuto úroveň analýzy a poskytuje výzkumníkům nejvyšší úroveň jistoty. Více informací najdete zde.

arrow zpět na výpis aktualit

Čekejte prosím...
cross
Uživatelský panel