Vytvořeno: 24.10.2022

Budoucnost in situ hybridizace

Enzo Life Sciences, považovaný za průkopníka ve značení a detekci od vývoje prvních neradioaktivních lidských papilomavirových (HPV) sond pro ISH v roce 1986, je dnes hrdý na to, že může poskytnout další příspěvek v této oblasti zavedením AMPIVIEW™ RNA. sondy založené na patentované technologii LoopRNA.

  • In situ hybridizace (ISH) je široce používaná metoda pro lokalizaci a kvantifikaci DNA nebo RNA v různých cytologických a histologických preparátech, při zachování morfologie buňky a tkáně.
  • ISH je extrémně flexibilní technika. Ve skutečnosti je možné si vybrat mezi DNA nebo RNA sondami, které mohou nést buď radioaktivně, fluorescenčně nebo antigenem značené báze, což umožňuje chromogenní (CISH) nebo fluorescenční detekci (FISH).
  • Nedávné pokroky v technologii umožňují překonat její hlavní omezení: citlivost, zejména při detekci cílů s jednou kopií. V tomto kontextu patří sondy AMPIVIEW™ RNA společnosti Enzo, poháněné technologií LoopRNA ISH™ společnosti Enzo, mezi nejcitlivější prostředky detekce cílů nukleových kyselin ve tkáni a buňkách, aniž by došlo k poškození morfologie vzorku.

Více informací zde.

arrow zpět na výpis aktualit

Čekejte prosím...
cross
Uživatelský panel